середу, 1 березня 2017 р.

«Я - за єдину Україну»

 13 лютого 2017 року відбувся районний етап обласного конкурсу авторської дитячої і юнацької поезії та прози «Я – за єдину Україну!». Конкурс проводився з метою формування у молодого покоління високих моральних цінностей, відновлення, збереження і популяризації здобутків українського народу у боротьбі за свободу та незалежність; виховання патріотизму, громадянських почуттів і свідомості у зростаючого покоління, формування національної ідентичності, сприяння подальшого розвитку літературного мистецтва серед учнівської молоді.
     У конкурсі взяли участь 8 учнів школи : Суслова В. (5-Б кл.), Отрішко А. (8 кл.), Гринь Є. (9 кл.), Воленко С. (9 кл.), Остряниця К. (9 кл.), Петрекей Д. (10 кл.), Заяц А. (6 кл.), Крохмаль А.( 7 кл.).
     За результатами конкурсу у номінації «Проза» Суслова В. зайняла І місце (казка «Цареві яблучка»), Гринь Є. - І місце (твір-перевтілення «Цвіт калинового саду»), Остряниця К. – І місце (твір «Україною Крим і Донбас проросте»), Петрекей Д. – І місце (твір «Крик душі патріота»). У номінації «Поезія» Отрішко А. -  посіла І місце (поезія «Мамо. Я любив Україну»), Воленко С. - І місце (поезія «Я – за єдину Україну»), Заяц А. – І місце (поезія «Гордість українки»), Крохмаль А. – ІІ місце (поезія «З любов’ю до України)».
     Роботи учнів: Суслової В. (5-Б кл), Гринь Є. (9 кл.), Остряниці К. (9 кл.),Отрішко А.(8 кл.), Петрекея Д. (10 кл.), Заяц А. (6 кл.) направлено на ІІІ (обласний) етап конкурсу.
     Учнів до участі у конкурсі готували вчителі української мови та літератури Рябуха Любов Віталіївна, Суставова Наталя Вікторівна.
     Вітаємо переможців!